U likes to click it~ click it~ She likes to click it~ click it~ Everybody likes to? CLICK IT~Tabung Kawen No.1

Assalammualaikum Bloggers :)

Ilmu Allah itu begitu luas,dan semua ilmu itu bukan hak milik mutlak kita. Jadi janganlah kita mendabik dada mengatakan akulah yg menemukan ilmu itu. Kita cuma menyampaikan :)

Di Kemaskini Pada 6 June 2010-Sebarang Komen Sila Tinggalkan di Shoutbox.TQ

Iklan percuma selama 5 jam disini! Tidak perlu daftar, ada ruang iklan yang kosong, korang sebat aje lah! Saiz Iklan: 100 x 100. Klik gambar 'Advertise Here' untuk memuatnaik iklan anda. Kalau ada banyak blog, sila letak satu je, kasi peluang kat orang lain nak letak.

Gitar Vs. Girlfriend


Sebab² Ade Gitar Lagi Baek Dari Ade Girlfriend

- Gitar hanya memerlukan gadget, amp serta letrik yg murah tuk dimainkan. Tambahan pula beli sekali je. Tapi gf korg memerlukan makeup, kasut, baju, handbag atau lebih dari tu. Lebih2 lagi korg kene blanje diorg tiap kali dating!

- Gf korg xleh dok 1 umah dgn korg..tapi gitar boleh! na masuk dlm hotel murah pn boleh..

- Bila gitar berbunyi cam sial, korg leh tune gitar tu sampai puas aty. Tapi if korg dpt gf yg byk bunyik, da xleh nak tune da melainkan korg sumbat mulut gf korg dgn tayar lori sebijik~

- If korg main gitar teruk, gitar akan berbunyik teruk. Ini bermakna gitar xsuke berbohong mcm gf korg slalu wat..

- Gitar xkesah korg na main dye setahun skali k, 2 bulan skali k..bile2 pn boleh..tp gf korg akan marah bile korg hanya kuar dating dgn dyorg sebulan skali..

- Xkire la gitar korg besar k, jenis lame k, kerepot k, berhabuk k..org x kesah selagi itu gitar..tapi bile korg ade gf yg jenis cam tu..org akan terase pelikk..

- Ape beza tenung gitar dgn tenung perempuan lain? tenung gitar kita akan terase na beli gitar lain, tapi tenung perempuan lain dpt rase tamparan dr gf sendiri..

- Korg leh main gitar lain selain dr gitar yg korg ade. Xde sape na marah pn..tapi if korg main² dgn betina lain, gf korg akan marah atau mintak break dgn korg.

- Korg tgk org lain main dan goreng gitar, rase seronok dan terpegun dgn skill2 yg ade. tapi bile korg tgk laki lain pegang2+pelok2 dgn gf dyorg..rase meluat!

- Korg leh raba, gosok2, cium2 badan gitar korg tanpa segan silu dpn org ramai..if korg wat camn kt gf korg? mau makan penampar sejibik dan dicop gile sex~

mane lebih bez? gitar atau gf? up to you la..

Kyosingcat.blogspot.com 

0 comments: