U likes to click it~ click it~ She likes to click it~ click it~ Everybody likes to? CLICK IT~Tabung Kawen No.1

Assalammualaikum Bloggers :)

Ilmu Allah itu begitu luas,dan semua ilmu itu bukan hak milik mutlak kita. Jadi janganlah kita mendabik dada mengatakan akulah yg menemukan ilmu itu. Kita cuma menyampaikan :)

Di Kemaskini Pada 6 June 2010-Sebarang Komen Sila Tinggalkan di Shoutbox.TQ

Iklan percuma selama 5 jam disini! Tidak perlu daftar, ada ruang iklan yang kosong, korang sebat aje lah! Saiz Iklan: 100 x 100. Klik gambar 'Advertise Here' untuk memuatnaik iklan anda. Kalau ada banyak blog, sila letak satu je, kasi peluang kat orang lain nak letak.

Tarik Perhatian Bakal Majikan. Bagaimana?


Kalo korang dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, cuba gunakan teknik baru ni supaya company yang korang apply kerja tu beri perhatian kepada permohonan korang. Hehee.

________________________________________________________

Name : Kyo [put ur name here]
Age : Still young
Sex: Never. Still under age
Religion: I only have experience praying my cat which
dead 2 years before
Race: I love to race. How u know?
Nationality : I don't like National. I prefer Sanyo
IC No : 6735
Tel No : My house no telephone
HP No : Nokia 3310
Address : Jelutong, Penang
City : Nurhaliza?
Postcode : I never post anything
Country : I love travel to London
Status : Secret
Email Address : Gmail
Education Background : My teacher said, not bad
Working Experience : Last time I got sell pirate VCD
Father's Name : Daddy
Father's IC No. : U ask him
Mother's Name : Mummy
Mother's IC No. : U ask her
Expected Salary : As much as u can pay
When can start work? : Depends on my mood
Highest Qualification : Very high
Grade : Also very high
College/University : College
Signature : Can I use chop??
________________________________________________________

SELAMAT MENCUBE (n__n)v
P/s : Untuk mereka yang dah betol2 boring asik x dapat keje sahaja...hagaga

kyosingcat.blogspot.com

13 comments:

[[iidyLL_iceneSS]] said...

pnh nmpk form sperti ini...tah kat mn tah...
tp mmg funny giler...

Kyosingcat said...

@ [[iidyLL_iceneSS]] - Tu nko dah terserempak surat mase Adnan sempit apply keje tu, hohoho. Dalam surat pon ade taman, hehee.

wanie. said...

alamat nya tak dpt keja la seumur hidup. hahaha

Cik SHiN~JU said...

ahaha...sya pernah post n3 sal ah meng ni kat blog sya...
mmg sengal kan..

Kyosingcat said...

@ Cik SHiN~JU - Agak2 cik Shin~ju la kan, wujud x orang camneh? Huhu...

Syukie said...

ni bukan resume...ni kena pelakong ade~

mira the monster said...

muahaha..ni penangan orang yg dok sibok mintak keje kerajaan tapi xdpt jugak smpai leh tulis cmni nanti...lawak lawak..ehhe

fndrocka said...

lawak giler kut..kalau aku jadi orang HR yang baca resume ni..mahu menangis air mata darah

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Fairuz said...

Sabaq jer la kan.takper tgh posa ni sabaq sabaq