U likes to click it~ click it~ She likes to click it~ click it~ Everybody likes to? CLICK IT~Tabung Kawen No.1

Assalammualaikum Bloggers :)

Ilmu Allah itu begitu luas,dan semua ilmu itu bukan hak milik mutlak kita. Jadi janganlah kita mendabik dada mengatakan akulah yg menemukan ilmu itu. Kita cuma menyampaikan :)

Di Kemaskini Pada 6 June 2010-Sebarang Komen Sila Tinggalkan di Shoutbox.TQ

Iklan percuma selama 5 jam disini! Tidak perlu daftar, ada ruang iklan yang kosong, korang sebat aje lah! Saiz Iklan: 100 x 100. Klik gambar 'Advertise Here' untuk memuatnaik iklan anda. Kalau ada banyak blog, sila letak satu je, kasi peluang kat orang lain nak letak.

Nama-nama JEPUN PILIHAN…(Mesti Lihat)


Selamat pagi semua. Kebelakangan nie kyo tengok rata-rata orang Malaysia ni suke tengok citer Jepun. Yang mude suke tengok kartun anime Naruto la, Bleach la etc. Yang Remaja plak suke tengok J-Drama Hanakimi laa, Crow Zero la (hehe best~!!). Yang dewasa? Errr...suke makan sushi!! Hehe. Biler berchatting plak, ramai pulak dikalangan belia-belia malaysia ni suke gunekan name samaran(nickname) berunsurkan jepun. Jadi alang2 dah minat sangat tu kyo nak senaraikan nama2 jepun popular. Manelaa tau kan besok2 dapat anak nak bagi name ala2 jepun, boleh laa gune name2 kat bawah nie, hehe. LayanN~

Nama-nama JEPUN PILIHAN….

>> 1.Yang pemarah- KEJI CACIMAKI

>> 2. Yang tak suka brg mahal- SATO SUKAMURA

>> 3. Yang bisu- KITA TADASUARA

>> 4. Yang suka makan tose- NANACHI HITOSE

>> 5. Yang suka lagu blues- APO NADIKATO

>> 6. Yang suka belajar- ASIKO ULANGKAJI

>> 7. Yang kerap bikin ribut- WAKASI HURUHARA

>> 8. Yang masih bujang- MATIMATI TAMOKASI

>> 9 .Yang asyik berbini - ASIKO GILOBETINOKO

p/s: Hehe korang ade tawu name2  jepun popular lagi ke? Hehe share laa siket dengan kyo ;)

love japan

kyosingcat.blogspot.com

5 comments:

Sya Syazana said...

yang selalu berblogging..
L- Uchiha Tayepi
P- Kaori Beloki

hahaha

Fiero \^o^/ said...

macam siott jek lawakk...
ahhahaha

apsal xcukup kan 10 jek??

aku ade idea..

>> wayiki sawanyet
>> bumi bacinto
>> syanana gilagelek

ahahhaha
dah2.. aku xnk tmbah dosa..
3 cukup suday..

Anonymous said...

satu lagi

zazazi fierosawan
kutasuka fieronyet

Fiero \^o^/ said...

sapekah ini??
semunyik2 pulak..
penakut.. ahaha