U likes to click it~ click it~ She likes to click it~ click it~ Everybody likes to? CLICK IT~Tabung Kawen No.1

Assalammualaikum Bloggers :)

Ilmu Allah itu begitu luas,dan semua ilmu itu bukan hak milik mutlak kita. Jadi janganlah kita mendabik dada mengatakan akulah yg menemukan ilmu itu. Kita cuma menyampaikan :)

Di Kemaskini Pada 6 June 2010-Sebarang Komen Sila Tinggalkan di Shoutbox.TQ

Iklan percuma selama 5 jam disini! Tidak perlu daftar, ada ruang iklan yang kosong, korang sebat aje lah! Saiz Iklan: 100 x 100. Klik gambar 'Advertise Here' untuk memuatnaik iklan anda. Kalau ada banyak blog, sila letak satu je, kasi peluang kat orang lain nak letak.

WorldCup 2010 : Koleksi Jersi Pasukan Kegemaran Anda


 
Sempena kedatangan kembali demam bola sepak Piala Dunia 2010, Kyo nak mengambil bahagian kehangatan pesta bola sepak sedunia ini dengan mempersembahkan jersi-jersi rasmi pasukan bola sepak yang mewakili negara masing-masing dalam Piala Dunia 2010. Jadi kepada peminat-peminat bola sepak tempatan boleh laa melihat koleksi jersi pasukan bola sepak kesukaan anda :)

Algeria World Cup Shirt (Away)
Algeria World Cup Shirt (Home)
Argentina World Cup Shirt (Away)
Argentina World Cup Shirt (Home)
Australia World Cup Shirt (Home)
Australia World Cup Shirt (Away)
Brazil World Cup Shirt (Home)
Brazil World Cup Shirt (Away)
Cameroon World Cup Shirt (Home)
Cameroon World Cup Shirt (Away)
Chile World Cup Shirt (Away)
Chile World Cup Shirt (Home)
Denmark World Cup Shirt (Home)
England World Cup Shirt (Away)
England World Cup Shirt (Home)
France World Cup Shirt (Away)
France World Cup Shirt (Home)
Germany World Cup Shirt (Away)
Germany World Cup Shirt (Home)
Ghana World Cup Shirt (Away)
Ghana World Cup Shirt (Home)
Greece World Cup Shirt (Away)
Greece World Cup Shirt (Home)
Holland World Cup Shirt (Away)
Holland World Cup Shirt (Home)
Honduras World Cup Shirt (Away)
Honduras World Cup Shirt (Home)
Italy World Cup Shirt (Away)
Italy World Cup Shirt (Home)
Ivory Coast World Cup Shirt (Home)
Ivory Coast World Cup Shirt (Away)
Japan World Cup Shirt (Away)
Japan World Cup Shirt (Home)
Mexico World Cup Shirt (Home)
Mexico World Cup Shirt (Away)
New Zealand World Cup Shirt (Away)
New Zealand World Cup Shirt (Home)
Nigeria World Cup Shirt (Home)
Paraguay World Cup Shirt (Home)
Portugal World Cup Shirt (Away)
Portugal World Cup Shirt (Home)
Serbia World Cup Shirt (Home)
Slovenia World Cup Shirt (Home)
Slovenia World Cup Shirt (Away)
South Africa World Cup Shirt (Away)
South Africa World Cup Shirt (Home)
South Korea World Cup Shirt (Away)
South Korea World Cup Shirt (Home)
Spain World Cup Shirt (Away)

Spain World Cup Shirt (Home)
Switzerland World Cup Shirt (Away)
Switzerland World Cup Shirt (Home)
Uruguay World Cup Shirt (Away)
Uruguay World Cup Shirt (Home)
United States Of America World Cup Shirt (Home)
United States Of America World Cup Shirt (Away)

Malaysia World Cup Shirt
Walaupon Malaysia tidak melepasi kelayakan untuk menyertai WorldCup kali ini tetapi inilah jersi yang akan disarung oleh pemain bola sepak malaysia di Kejuaraan Piala Dunia ( T_T plzzz bring us to worldcup one day )


P/s : Perghhh kyo minat giler design jersi pasukan italy(away), kalo tengok betol2 ade bayang macam baju perisai, siap ade six pack lagi huhuhu. So, kepade yang dah tengok post kyo neh tinggalkanlah sedikit komen k, sikit pon xpe....bagitau pasukan pilihan korang untuk worldcup kali nie n kalo sesape macam blurrr lagi nak sokong team mane gitau je jersi mane yang korang minat....k senangkan? :) TQ

"Majulah Sukan Untuk Bloggers"

kyosingcat.blogspot.com

8 comments:

Amri Bahruji matPuisi said...

x cantik giler england punye jersi.. ape2 pn, aku tetap suke mesia punye jersi..! ahaks..!

akmal hacks said...

wlaupun jersi msia gua tengok lain dr yg lain..
tp gua lebih meminati jersey holland!!!! hahaha..smart glew!

hanis aleeya said...

Hehe.. Hmm Jersi Algeria yang putih tu kira ok. lawa..

[selepas dipaksa dari pagi masuk ke sini oleh kyo... T_T ]

Fiero \^o^/ said...

[fuh~ penat scroll]

Baju England(Home),Slovenia(Home) dan
South Korea(Away) sangat smart kalu aku pakai ketika main teniss~
terime kasih ye encik kyo sbb nk bg saya jersi free, saya terharu~
ahahahha

ape2 pun.. denmarkkk all the wayy~~
[lupe diri jap]

debab cute said...

saya terima jer....

brazil is da best...........sory denmark..ahahahaa

Loyar Lawa said...

cntek kottt....


yeahhh brazilll yeee haaaa

anayilz said...

salam.err.pe beza jersi 'home' dgn 'away' ea?huhu.
sy skong jerman.yoshhh.