U likes to click it~ click it~ She likes to click it~ click it~ Everybody likes to? CLICK IT~Tabung Kawen No.1

Assalammualaikum Bloggers :)

Ilmu Allah itu begitu luas,dan semua ilmu itu bukan hak milik mutlak kita. Jadi janganlah kita mendabik dada mengatakan akulah yg menemukan ilmu itu. Kita cuma menyampaikan :)

Di Kemaskini Pada 6 June 2010-Sebarang Komen Sila Tinggalkan di Shoutbox.TQ

Iklan percuma selama 5 jam disini! Tidak perlu daftar, ada ruang iklan yang kosong, korang sebat aje lah! Saiz Iklan: 100 x 100. Klik gambar 'Advertise Here' untuk memuatnaik iklan anda. Kalau ada banyak blog, sila letak satu je, kasi peluang kat orang lain nak letak.

Perempuan Vs. Lelaki [Sad But True]


Salam...sesaje saya nak share mende nih ..ape komen korang??..hehe... [misznovelungu]

HeHee...."misnovelungu" ni saje je nak bagi kyo lempang laju-laju panass kan. Mane de ini satu tohmahan~ U all~ lelaki n perempuan setuju ke dengan isu yang dibangkitkan n kalo setuju [atau tak] bagi laa pendapat sikit eh :) ade hadiah taw [kyosingcat]


Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...


Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!
Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah...caringnyer...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...
Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!

kyosingcat.blogspot.com 

11 comments:

nyOng.is.me said...

haha... mcm tu gak pendapat org pmpuan kat org lelaki kot...
sng jek.. lelaki bek utk pmpuan bek,lelaki nakal utk pmpuan nakal...=)

Kyosingcat said...

hehehee btol3x....so kesimpulan yang kyo dapat buat, "Pliz pliz plizz kamu jangan nakal~". Ekekeke...

Farah oh Farah said...

gua syak laki tu mesti tak hemsem gak. sbb tu memilih. hahaha.

(>__<)

Kyosingcat said...

Haaa...btol gak tuh, kalo dier hensem x payah dier memilih mesti awek berebut nk pilih dier dlu..so, AFUNDI lahh kyo~ [xde kene mengene,LoL]

nyOng.is.me said...

farah,,,lelaki memilih xper. pmpuan xleh... hehe...sbb skang pmpuan lg ramai dr lelaki. sorg lelaki kene jaga 10 pmpuan tau...(akhir zaman dah kan)

Kyosingcat said...

wakaka btol tu nyongg[kyo neh sumer btol~ tp dah mmg btol nk wat cemane ekeke]....Pompuan skang asik nak demand2 je kan, kalah artis, haha.

BMX photo said...

こんにちは!お元気ですか?
あなたは私たちのウェブサイトでBMXの写真の多くを得ることができます。してください自転車に乗って、我々ができる安全な地球覚えている

misznovelungu said...

hahaha...mr kyo....mane blh ko lempang aku laju2....hahaha....betol kan mnder tuh...hahahaa....

Fiero \^o^/ said...

the TRUTH HURTS...
100% sokong!!
[sokong ape pun aku xtau]